el director le importa un comino el sueldo de los esclavos de la universidad

Missatge remès per la Junta Electoral a l’empara del que es disposa en els articles 10.3 i 20.5 del Reglament Electoral General de la Universitat de València. Pot consultar les nostres polítiques de privadesa en:

https://www.uv.es/uvweb/junta-electoral/ca/eleccions-rector-rectora/eleccions-2018/tractament-dades-finalitats-electorals-1286028724292.html

————————————————————————–
Benvolgudes estudiantes i benvolguts estudiants de la Universitat de València:

En la nostra pàgina web ( https://vicentmartinez.uv.es ) podeu consultar o descarregar el programa amb el qual ens presentem a les eleccions a Rector de la nostra Universitat; programa que reflecteix les nostres propostes per al CANVI SEGUR que representem i que la nostra Universitat tant necessita. I entre d’altres, propostes tals com:

Un potent programa propi de beques de grau i postgrau,que garantisca l’accés i la continuïtat dels estudiants a la UNIVERSITAT. Per assolir-ho, hi dedicarem tots els recursos necessaris, a més de reivindicar amb fermesa el finançament necessari a les institucions responsables i exigir la reducció de les taxes de matrícula.

Flexibilitzar els models de matrícula perquè es puga realitzar per semestres o permetent ampliar el nombre màxim de crèdits dins el marc legal, a fi de millorar els resultats i facilitar l’intercanvi amb altres universitats

Us recordem, a més que la vostra participació en el procés de canvi és essencial per a construir aquest projecte, per la qual cosa us animem a que seguiu aportant les vostres idees, inquietuds i suggeriments.

Moltes gràcies pel vostre interès i el vostre suport,

Vicent J. Martínez

Candidat a Rector de la Universitat de València

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 12 11 ?